Tips!

 

  • Hebt u last van stugge nagelriemen? Dan is het raadzaam om een flesje nagelriemolie aan te kopen en dagelijks je nagelriemen hiermee in te masseren.
  • Hebt u last van dunne, afgebroken of ingescheurde nagels? Dan is de Vital Nail Serum of Nail Serum een ideale oplossing. Deze serum strijk je over de gehele nagel 2x per dag aan gedurende 2 weken. De serum dringt snel in de natuurlijke nagel waardoor je niet hoeft te wachten tot de nagel droog is. Na de 2é week bouw je het serum langzaam af naar 1x per dag en later naar 2x per week tot je de gewenste sterkte terug hebt gekregen van de natuurlijke nagel.
  • Zijn je nagels te lang geworden? Je kan de nagels zelf vijlen. Maar let hier wel bij op dat je de minst groffe kant van de vijl gebruikt. Indien je de groffe kant van de vijl gebruikt kan het zijn dat je de nagels plots te kort hebt gevijld. Hou ook de vijl schuin t.o.v. de nagel. Als je de vijl recht tegen de nagels zet kan je ook de nagel snel inkorten of indien je kunstnagels hebt kan je de eindlaag losvijlen waardoor er kleur kan afbrokkelen.
  • Breng je een nagellak aan? Doe dit in 3 stappen! Begin met een basislaag ter bescherming van de nagelplaat. Breng nadien de gewenste kleur nagellak aan, best in 2 dunne lagen voor een ideale dekking. Tenslotte werk je af met een toplaag zodat de nagellak langer houdt.
  • Hebt u last van droge voeten? Kan je best dagelijks je voeten insmeren met een aangepaste voetcrème voor droge voeten.
  • Hebt u last van winterhanden en of wintervoeten is een parafine behandeling een aanrader. Parafine is een intensieve verzorging voor zowel handen als voeten.