Welke nagels kies ik?

Je hebt verschillende soorten van kunstnagels zoals o.a. de klassieke gelnagel, maar ook gellak en so polish zijn een echte aanrader de dag van vandaag.

Weet je niet zeker welk type nagel het beste bij u persoonlijkheid past? Geen nood, Nagelstudio Nicky staat u bij met raad en daad. We zoeken samen naar uw persoonlijke wensen, kleuren en fantasietjes.

Maar wat is het verschil nu in al deze verschillende nagels?

Gelnagels zijn kunstnagels die veel weg hebben van onze natuurlijke nagel. Zo kan je de lengte en vorm zelf bepalen omdat we deze soort nagel kunnen verlengen. Uw nagels zien er niet alleen natuurlijk en mooi uit, maar deze zullen ook nog eens stevig zijn! Met de gelnagel kan je tal van mogelijkheden uitgaan. Van klassiek zoals we de French manicure kennen tot modern met glitter en verschillende mogelijkheden aan nail art. Let wel op dat je de natuurlijke nagel lichtjes mee beschadigd omdat we vijlen op de natuurlijke nagel!

Wens je liever voor de gellak nagel te kiezen?

Gellaknagels zien er ook heel natuurlijk uit. Maar hierbij valt de stevigheid en de verlenging weg. Gellak is hierbij een ideale oplossing indien je geen versteviging wenst op je natuurlijke nagel. Ook hier kan je tal van mogelijkheden mee uitgaan. Je kan hier ook kiezen voor een french manicue of een full color met verschillende mogelijkheden aan nail art. Let wel op dat je de natuurlijke nagel lichtjes mee beschadigd omdat we lichtjes vijlen op de natuurlijke nagel!

Of wens je voor de So Polish Protect & Peel te gaan?

Een ideale oplossing als je het niet gewend bent om een kunstnagel te hebben. De So Polish is een semi permanente nagellak die wordt aangebracht op een dun vliesje op de natuurlijke nagel. Bij de SoPolish is geen verlenging mogelijk. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken dat de natuurlijke nagel beschadigd gaat worden! De nagels zullen perfect gelakt zijn gedurende 14 dagen! Bovendien is het makkelijk zelf te verwijderen. Bekijk zeker het filmpje hieronder.